251 переглядів

5 Magrudergrind – I – (2016) рецензія

Ніколи так коротко не писав, але ... який альбом, така буде і моя рецензія на нього ... Ще одна порція божевільного американського околохардкорного грайндкора від Magrudergrind - шостий повноформатний альбом під назвою "II"!

Ці хлопці багато в чому схожі з уже згаданими мною на цьому порталі Nails. Їх теж троє, теж раніше рубали лютий Powerviolence, теж не так давно вибралися з андеграунду і підписалися на досить великий Relapse Records. Їх відрізняє хіба що більш концентровані хардкорні і грайндкорние моменти і більш "чисте" звучання.

На новому альбомі ці дикуни вирішили позбутися зайвої крастовой бруду, шумів, при цьому несильно відхиляючись до класичного грайнд, продовжили рубати швидкісний powerviolence. Все як годиться: перший трек, вісім вступних акордів і понеслась! Швидкісні бласти, немов кулеметом, з кожним треком знищують тебе все страшніше і витонченіше. Ріффакі - місцями немов запозичені з далеких 80-х в світанку кросовер-трешу і хардкор-панку, але перекладені на новий лад і зіграні по-своєму (а місцями так взагалі детового), і розриває свою глотку вокаліст максимально концентрують всю свою злість.

Зрозуміло, багато хто недолюблює такі стилі через одноманітності. Magrudergrind тут все-таки виділяються з усієї цієї купи грайндкорщіков. Вони ідеально вписують среднетемпових хардкорні і панкові рифи в швидкісне молотилово, що дозволяє і тексти порозбирали, і головою потрясти, і, може навіть, допомога на гігах. Серед таких тем хочу виділити, наприклад, "Sacrifitial Hire", що нагадує мені про Napalm Death, злегка Панкова "Black Banner".

У будь-якому випадку ця банда вже встигла відмінно себе показати, і це точно не той грайндкор, який варто пропускати повз вуха.