123 переглядів

Exegutor – Embassy Of Hell рецензія

Серед дисків в посилці від More Hate Productions був і цей, відразу помічений - по обкладинці, що підійшла б авангардній команді. А це група з Білорусії з Мінська зі своїм другим полноформатом. Команда, заявлено, робить грайнд-корі)), на що є сильна надія профільних меломанів. До того ж, додам, що бачив афішу якогось концерту колективу, на якій був ще позначений тег дез.
EXEGUTOR зустрічає меломана сердитим брутальним звуком і взвіхряющімся смертельним саундом. Жодного натяку на веселощі і відповідне проведення часу - все дуже серйозно і більше того.
Дезовий коктейль з грайнд-кором виявився не п'янким, а приголомшуючим, але не в сенсі гучності, бо ви її відрегулюєте власноруч, а в ідеї муз-подачі та й власне і в ідеологічному сенсі - грайндкор-бульдозерної ескалації.
Гітарист формації абсолютно і вперто формує ріффовую атаку в звичайному для такого роду музики угарі, притому позначає її у вигляді непробивного укріпленого сталевого паркану за яким «затишно влаштувався» весь інший інструментарій цього ансамблю. Іноді гітареро Андроїд з невідомих мені спонукань намагається потрапити до лав призерів за відбійних та забійні ріффінгу, яким, здається, можна і палі забивати. Втім, ми не забуваємо що це грайнд-корі)). Іншим разом він своїм звукодобуванням успішно розчіплює свідомість слухача, бо видає якісь складні звуки, діаграма яких здалеку схожа на вилку добрих розмірів, якої так зручно колупати в мізках препаріруемого громадянина. Андроїд здається поклявся колись звести рахунки з багатьма людьми і витрачає чимало енергії на це у своїй групі. У всякому разі, так можна розцінювати його відпрацювання в EXEGUTOR, коли раптом гітара взвизгивает, як хороша пила і так дико модерує, що слабкі духом кидають все і ховаються хто куди.
Я не можу пояснити, чому я починаю з гітаристів, може бути від того, що все-таки хочеться починати з музики, з прекрасного, що рве серця матеріалу, а не з біснування, наприклад, такого, як співає Лаврик. У тілі матеріалу ансамблю дуже багато вокалу, як і годиться Кондові грайнд-корі твору. Цей вокаліст ймовірно і додає безліч серйозності цього 13-тракові полноформату EXEGUTOR. Тому що ніякого гумору ви тут не почуєте, як б не прислухалися і не вострое вуха. У будь-якому випадку - інтонаційно. Лаврик, як ласкаво його обзивають співтовариші, володіє абсолютно лудженої глоткою, яка з великим напором і драйвом випльовує масу самих різних слів в самій агресивній тональності. Кожен дослухати цей альбом хоча б до середини, помітить нелюдську хватку вокаллера, його нездоровий (а нам в кайф!) Ентузіазм. Я вже не кажу про складові його Харш-гроулінга, який, до речі, подекуди раптом підривається на зміну свідомості, та так, що оточуючі вас люди здригаються, я маю на увазі, коли бестіальность цього виконавця включається на 100 відсотків, на ЙОГО 100 відсотків.
І тому абсолютно не дивним вам здасться виконання цим ВІА каверу Black metal велетнів Venom. До речі, я пропоную вам відразу ж переслухати цей трак вдруге - тут зарито чимало інформаційних собак, а колись - про те, як може звучати EXEGUTOR. Та й ось так група може звернути вам на бонус совершеннейший відв'язний фарш рок-н-ролу.
Я іноді уникаю говорити про ритм-секціоннной революційної осередку груп, на які пишу відгуки, і не тому, що мало поважаю їхню працю ... ні в якому разі, навпаки, всі ми чудово розуміємо, що вони створюють епічний або смертельний або похоронний шар полотна, на якому інші молодці наносять сміливі барвисті і головне смертельні аудіальні удари. Але в даному випадку необхідність сказати про ритм-секції EXEGUTOR назріла у мене буквально з другого - третього трака. Стилістика зобов'язує. І справді - хлопці дуже потужно толково і найголовніше аттрактивностью відпрацювали свої теми, так що іскри з інструментів валилися як під час генеральної репетиції у головної доменної печі. Причому нерідко це виходило так смачно і обжигающе, що не звернути на це увагу не було ніякої можливості.
Контора More Hate Productions випустила цей диск спільно з Satanath records, тому нашому хіпоблуди в даному випадку є оперативний вибір, звідки замовити цю божевільну машину чаду і дестракта. Не забути б про якісно виконаний дизайн компакта EXEGUTOR, який звертає на себе увагу тотальної продуманістю і навіть і холоднющей розрахунком.