122 переглядів

INFORNAL FUCKЪ – Полночь. XXI Век 2015 – рецензія

У жовтні 2015-го світ побачив четвертий студійний від пітерських бешкетників INFORNAL FUCK'. Однак, що може здатися дивним, для фанатів багато з треків секретом не були. Як же так? Насправді все просто: на просторах інтернету повно відео, де учасники виконують ці самі пісні. Але зараз перед нами повноцінна студійний запис у відмінній якості, так з чим маємо справу, товариші?
Ну, тут у нас все невидані раніше хіти і кілька нових речей, які швидше за все полюбляться як постійним слухачам, так і тим, хто тільки починає знайомство з алкотворчеством банди. Почну з самого смачного, а потім розповім про свіжак. Нарешті дочекався записи довгоочікуваний трек "Алкопятніца", а також знаменита "Пісня про занапащене Зозулі", яка, на жаль, застосовна до багатьох дівчатам нашого часу. Зрозуміло не пройшли стороною хіти про велику біду наших днів - ПГМ, а саме записи під назвою "Православні Рокери" і "Православна Бабка".

Вдобавок видали пісню, опубліковану в інтернеті навесні +2015-го, яка отримала ім'я "Закохатися в мудака", в оной міститься важливий життєвий урок знову-таки для дівчат нашого часу. Що ще? Навіщо ж розкривати всі карти, візьміть і послухайте! Якщо говорити про інструментальної складової і звуці в цілому, то на четвертому альбомі група вирішила зробити упор на акустику і скрипку, а важке і брудненьке звучання залишила в минулому. І взагалі, альбом сильно відрізняється від того, що було раніше. Мужики трохи відійшли від викингскими тематики і стали співати пісні, які ближче до сучасності, але одного не відняти: залишилася потрібна дещиця чаду, безбаштового гумору та драйву.
Диск однозначно підлягає ознайомленню та занесенню в медіатеку!